Amenajări dormitoare | Mobila de dormitor în stil spaniol

Astăzi vom vorbi despre mobila de dormitor cu nuanțe spaniole, care poate fi încadrată în dormitoarele noastre moldovenești. Dacă dorești un dormitor ca în filmele spaniole, citește sfaturile oferite de designerii noștri de mobilier.

Masa de toaleta de colt – mobilierul de nelipsit in dormitor

Machiajul este important pentru orice femeie, de cele mai dese cazul acesta de face la oglinda din baie, in hol sau la o noptiera. Cauza - insuficienta de spatiu. Masa de toaleta de colt este o sulotie pentru doamnele care au domitoare mici. Constructia sa permite sa economiseasca din metrii patrati insuficienti. 

Cum corect sa alegi paturile pentru gradinite?

 

Cu totii cunoastem ca noi petrecem o mare parte din timp in pat. Astfel, un pat pentru copil ales corespunzator este cheia pentru o odihna deplina si garanteaza ca bebelusul se va trezi in fiecare dimineata cu buna dispozitie.

Ce pat sa alegi pentru a avea un somn linistit?

Alegerea patului in care dormim este cea mai importanta achizitie atunci cind procuram mobila pentru casa. Poate iti pui intrebarea: de ce? Pentru ca noi ne petrcem in jur de 25 de ani dormind! 

Mobilier pentru dormitoare cu spatiu redus

Pentru a optimiza spatiul predestinat dormitorului, este bine sa alegi piese de mobilier executata la comanda dupa dimensiunile necesare intru cit sa ocupe mai mutin loc, cu un functional sporit.

4 idei ingenioase de crearea spatiilor de depozitare in dormitoarele mici

Ai un apartament mic si duci lipase de spatiu de depozitare? Chiar si cel mai mic dormitor poti sa il amenajezi in asa fel ca sa iti satisfaca nevoile de depozitare a diverselor obiecte.