Salteaua ideala pentru dormitorul matrimonial

Diferenta in greutate dintre soti deseori este considerabila. Pentru a alege o saltea pentru un cuplu cu o diferenta mare in greutate, nu trebuie sa te orientezi dupa partenerul cu o greutatea mai sporita. Este necesar sa se ia considerare dorintile ambilor soti, precum si de a alege solutia cea mai optima- numai in acest caz, salteaua va fi confortabila pentru un cuplu.

Cum să alegi SALTEAUA care se POTRIVEȘTE dormitorului

În cazul în care ultima saltea procurată a fost foarte demult și nu mai știți de la ce să începi ca să găsești salteaua care ți se potrivește cel mai bine? Atunci sunt cîțiva pași carte trebuie să fie urmați înainte de a procura o saltea. Și anume:

Cum trebuie să îngrijiţi salteaua ortopedică?

Dupa ce aţi ales salteaua potrivită, e foarte important să şi o întreţineţi. Dacă după cumpărare nu o să aveți grijă de saltea, aceasta își va pierde din calități. Urmaţi recomandările noastre şi vă veţi bucura  de salteaua ortopedică mai mult timp.

Despre nivelul de confort al saltelei si importanta acestuia


Este chiar excelent să aveţi un somn liniştit şi confortabil în fiecare noapte, dacă aveţi salteaua potrivită. Alegerea saltelei va fi mai uşor dacă ştiţi ce aveţi nevoie sa luati in considerare. Există diferite tipuri de saltele disponibile pentru dvs. ca să alegeţi din ele.

Ce tip de saltea ortopedica vi se recomanda daca sunt probleme de spate ?

Salteaua trebuie sa se potriveasca acestei forme a coloanei, căci astfel se va reduce presiunea exercitată asupra discurilor intervertebrale.

Persoanele care suferă de dureri de spate, dar şi cele care vor să evite apariţia acestora, pot alege saltelele ortopedice. Acestea au proprietatea de a se adapta la forma corpului şi de a asigura confortul de care organismul are nevoie în timpul somnului, sunt de parere medicii kinetoterapeuţi.

La cit timp trebuie schimbata salteaua ?

Durata de viaţă a unei saltele in mediu este cuprinsă în intervalul 3-10 ani, în funcţie de materialele din care este confecţionată salteaua, dar şi de modul în care aceasta este utilizată şi întreţinută. Dacă vă număraţi printre cei care au reuşit să aspire salteaua conform instrucţiunilor, să întoarceţi periodic salteaua, să curăţaţi suprafaţa acesteia cu un detergent special pentru saltele sau dacă aţi folosit o husă de protecţie pentru ea, atunci cu siguranţă viaţa saltelei dvs. va fi prelungită.