Amenajări dormitoare | Mobila de dormitor în stil spaniol

Astăzi vom vorbi despre mobila de dormitor cu nuanțe spaniole, care poate fi încadrată în dormitoarele noastre moldovenești. Dacă dorești un dormitor ca în filmele spaniole, citește sfaturile oferite de designerii noștri de mobilier.

Nuanțele care caracterizează stilul spaniol sunt inspirate de litoral și mare, acestea fiind: albastru, verde, maro si alb.

Roșul și portocaliul de asemenea sunt nuanțele specifice acestui stil, se folosesc de regulă la pardoseli și acoperișuri. Accentele metalice sunt si ele foarte importante în această tradiție de idei. Din punct de vedere a băștinașilor, mobilierul pentru dormitor trebuie să fie solid, durabil, executat din materiale naturale: lemn masiv, piatră, tesaturi din fibră naturală.

Lingeria de pat (dormitor) sa fie de nuanțe saturate.

Decorând dormitorul în stil spaniol, nu uita de elementele din bronz sau marmură, acestea vor reda încăperii o nuanță de expresivitate.

Stilul spaniol în designul camerei dormitorului presupune elemente arhitecturale, în special coloanele și cornișele de tavan.

Intotdeauna sunt prezente tablourile.

Se optează pentru câteva covoare mai mici pe podea în loc de unul mare.

Finisajele pareților în dormitor trebuie sa fie realizate din textură grea, din ipsos sau din stuc.

Pentru o mai bună definire se aplică un strat de vopsea neutră. Decorul de perete spaniol include tapițerii cu țesături bogate și grile din fier forjat, ceia ce redă interiorului un aspect rustic și totodată eleganță.

În cazul în care ești pasionat de mobila în stil spaniol, și dorești să o expecuți la comandă aici în Republica Moldova, nu ezita să contactezi echipa noastră de designerii de mobilier pentru a veni cu cele mai ingenioase soluții de mobilare.