Mobilier pentru dormitoare cu spatiu redus

Pentru a optimiza spatiul predestinat dormitorului, este bine sa alegi piese de mobilier executata la comanda dupa dimensiunile necesare intru cit sa ocupe mai mutin loc, cu un functional sporit.

 

De regura, patul ocupa cel mai mult spatiu din incapere. Trebuie de prevazut faptul dat, astfel opteaza pentru pat rabatabil. Acesta este foarte practic mai ales pentru garsoniere. Ziua vei avea un living spatios, noaprea se va transforma in dormitor. Patul rabatabil il gasesti in magazinele specializate sau se executa la comanda dupa dimensiunele necesare.

Pentru asemenea dormitoare, spatiul de depozitare este cea mai mare problema. Dar si aici gasim solutia daca avem mobilier functional. De exemplu: dormitor cu spatiu de depozitare sau dulapurile inalte ca sa ajunga pina in tavan.

La confectionarea dulapurilor ia in calcul modul in care se va deschide usile. E recomandabil sa nu folosesti usi care se deschi in exterior, opteaza pentru usi glisante. Foloseste oglinzi, amplasate pe usile dulapului, astfel vei mari vizual incaperea.

Speram ca sfaturile noastre ti-au fost de folos sa mobilezi un dormitor mic si elegant, iar pentru a confectiona mobilier la comanda, telefoneaza la numarul 022 902399.