Trucuri utile pentru redecorarea dormitorului

Trucuri redecorare dormitor

La fel ca și orice altă cameră din casă, dormitorul își are destinația sa și necesită o decorare pe măsură. De aceea, așa cum acesta reprezintă un loc de relaxare și de reîncărcare a bateriilor, acesta trebuie amenajat cu atenție. De multe ori, după o perioadă de timp îți dorești o reamenajare a acestuia, însă una ce nu necesită prea mulți bani. Astfel, îți propunem cîteva trucuri ce îți vor permite să îți reîmprospătezi camera mai ușor și mai eficient.

Dormitor în stil matrimonial - Amenajare

Dormitor stil matrimonial

Dormitorul în stil matrimonial este caracterizat prin mai multe nuanțe. Acesta trebuie să urmeze nevoile ambilor parteneri și să ofere un confort fizic și vizual.

Culorile predominante pentru stilul matrimonial sunt culorile calde, echilibrate și luminoase, iar texturile trebuie să fie fine, moi și catifelate. Pentru pereți poți utiliza culori calde, deschise sau accente de culoare în anumite zone, perfecte pentru redarea unei note de prospețime. În cazul dormitoarelor de mici dimensiuni ai putea folosi culori, cum ar fi verde, roșu burgundy, albastru pastelat sau diverse nuanțe de violet. Primul lucru de care ar trebui să ții mereu cont este infuiența culorii dorite pentru restul membrilor familiei tale, astfel, culorile alese trebuie să ofere relaxare și calm.

Dormitoare amenajate în gri

Amenajare dormitor gri

Fiecare încăpere din casă, în special dormitorul necesită o amenajare atentă și specială. Un dormitor perfect este în primul rînd un dormitor amenajat cu gust , într-un mod elegant cu piese de mobilier practice, bine asortate și estetice. De asemenea, acesta trebuie să fie confortabil și relaxant.

Trucuri pentru amenajarea unui dormitor mic

Trucuri amenajare dormitor

Probabil, mulți dintre noi s-au confruntat cu problema amenajării unui spațiu mic al locuinței. Astfel, ceea ce știm deja este că acest anturaj necesită o alegere corectă a mobilierului, o aranjare atentă a acestuia, cît și utilizarea unor trucuri, ce ne pot ajuta să creăm un interior perfect și elegant. În acest mod, prin respectarea acestor reguli și utilizarea și/sau aplicarea unor trucuri, orice încăpere a casei, cît și un dormitor mic poate fi amenajat cu ușurință.

Amenajarea dormitorului copilului – Tendințe și idei

Dormitor copii

Dormitorul unui copil reprezintă un spațiu plin de stiluri, culori, tematici, creativitate și elemente deosebite ce face ca această cameră să devină un colț perfect pentru copilul tău, diferit de restul locuinței. Astfel, pentru a crea acest spațiu îți oferim cîteva idei și tendințe, ce te vor ajuta să îi oferi copilului tău un interior unic, confortabil și relaxant.

Idei pentru crearea unui birou integrat în dormitor

Birou integrat in dormitor

Aproape fiecare dintre noi are nevoie de un birou acasă, însă din cauza lipsei de spațiu, unii dintre noi nu-și pot permite crearea unui birou de dimensiuni mari amplasat într-o cameră separată. De aceea, o soluție perfectă ar fi integrarea biroului în dormitor.

Mulți vor spune că acest lucru este imposibil, deoarece dormitorul este spațiul destinat relaxării. Însă, din alt punct de vedere, astfel încît dormitorul este cel mai liniștit loc și cel mai lipsit de distracții sau alte elemente ce îți vor sustrage atenția, aceasta se poate potrivi perfect pentru amenajarea unui birou.