Pat- podium: solutia pentru a economisi spatiu in odaia copiilor

Pat-podium este cel mai solicitat mobilier pentru dormitorul copiilor executat la comanda, si cel mai in voga. Multumita constructiei salte, acest pat-podium economiseste din spatiul dormitorului. 

Teme amuzante in decorarea dormitorului copilului.

Ce poate sa fie cel mai important in camera copilului? Desigur ca modul de amenajate in  ansamblu cu nuantele, confortul si evident tema decorului. Despre ultimul punct vom vorbi astazi deoarece aici trebuie sa acordam o atentie deosebita.

Cum amenajam dormitorul fetitei?

Odata ce cresc, fetitele incep sa isi dezvolte personalitatea, odata cu cresterea lor cresc si cerintele. Ele sunt delicate, permanent au nevoie de atentie, traiesc in lumea lor plina cu zine si printese. 

Dormitorul - universul adolescentului .

Odata cu cresterea copilului se schimba personalitatea lui, odata cu schimbarea personalitatii se schimba si gusturile. Evident ca nu va dori ca odaia sa sa fie cum a fost, amenajarea acesteia va suferi modificari.  

Amenajarea dormitorului pentru genemi

Aveti genemeni si nu stiti cum sa impartiti dormitorul in asa mod ca sa fie spatiu pentru ambii?

Solutia exista, trebuie doar sa fii atent la micile nuante. Varianta cea mai optima ar fi sa impartesti odaia in doua parti.

Ce rol ocupa biroul in camera copilului?

Atunci cind va ginditi sa amenajati camera copilului dvs, neaparat trebuie sa tineti cont de virstanacestuia, personalitate si preferintele lui.