Cum corect sa alegi paturile pentru gradinite?

 

Cu totii cunoastem ca noi petrecem o mare parte din timp in pat. Astfel, un pat pentru copil ales corespunzator este cheia pentru o odihna deplina si garanteaza ca bebelusul se va trezi in fiecare dimineata cu buna dispozitie.

 

Mobilierului pentru institutii prescolare  se impune anumite cerinte, care trebuie sa fie respectate in procesul de fabricare. Paturile pentru gradinite trebuie sa fie calitative, executate din materiale naturale. Aceasta piesa de mobilier trabuia sa fie sigura si comoda. Daca esti in cautarea unui producator de paturi executate calitativ pentru gradinite adreseaza-te la acei producatori care sunt de mult timp pe piata si se lauda cu recenzii bune. 

In timpul somnului, corpul copilului se odihneste, creste, recapata puteri, se dezvolta, are loc formarea posturii. Deaceea, calitatea patului in care doarme copilul nu poate fi subestimata. Paturile achizitionate pentru gradinita se folosesc pe o perioada indelungata de timp deaceea nu se rocomanda paturi de rea calitate.

Un rol important trebuie de acordat materialului din care se fabrica paturile pentru gradinite. Acesta trebuie sa fie in primul rind ecologic. Daca este posibilitate desigur e de preferat lemnul masiv, acesta este 100 % ecologic si se acopera cu lacuri naturale. MDF-ul este un material mai accesibil la pret in comparatie cu lemnul, este foarte paractic la confectionare.. La fel ca si lemnul acesta are colturile rotungite ceea ce e favorabil pentru paturile copiilor. 

 

Dormitoare.md are o experienta de peste 15 ani in domeniul executarii dormitoarelor la comanda si a peselor de mobilier pentru orice necesitate. Pentru a avea parte de o consultatie nu ezita sa suni la nr: 022 902399.