Saltele cu Arcuri Categories

Saltele ortopedice cu arcuri-  Acest tip de saltea, se fabrica in serie si se poate de comandat si livrat. Structura saltelei ortopedice, este formata din plasa de arcuri de otel-carbon tratate termic, grosimea caruia este de 2,2 mm.

Saltelele ortopedice produse la noi, au o structura rigida, fiecare rind de arcuri este legat cu o sirma din otel de carbon temperat de 1,4 mm grosime. Tehnologia noastra nu va permite iesirea arcurilor din husa, deoarice marginea antilasare este formata din spuma poliuretanica cu densitatea de 85 kg/mcintre pentru fiecare doua rinduri de arcuri. La fel, dea lungul saltelelor ortopedice sunt inserate o fisie de spuma polioritanica cu latimea de 3 cm, si densitatea de 30 kg/mc, iar intreaga structura are o protectie dintr-un material dur (pisla), de o grosime de 3.5 mm. Peste acest strat de pisla, este pus un strat de spuma polioritanica de 2cm, un strat de material textil sintetic, dupa care este pus un strat de vatelina.

Husa saltelei, este din material textil 50% fibra sintetica si 50% fibra naturala, este o husa care se decupeaza usor printr-un fermuar, si pe laterala are doi butoni de aerisire.

Dormitoare.md , ofera garantie pentru saltelele achizitionate, si garanteaza calitatea tuturor normelor igienic sanitare, saltelele fiind tratate chimic impotriva tuturor facturilor cu rol alergic.

Results 1 - 4 of 4Show:     Items Per Page
 • roll_up-pillow roll_up-pillow
  Rating: Not Rated Yet
  Perna MEMORY FOAM rulou - CHISINAU, MOLDOVA.
  Go To Compare
 • poliuretan_1 poliuretan_1
  Rating: Not Rated Yet
  Saltea din Poliuretan
  Go To Compare
 • saltea_rulou_1 saltea_rulou_1
  Rating: Not Rated Yet
  Saltea tip Rulou
  Go To Compare
 • saltele_ortopedice_1 saltele_ortopedice_1
  Rating: Not Rated Yet
  Saltele Ortopedice standard/nestandard
  Go To Compare
Results 1 - 4 of 4Show:     Items Per Page

Alegeți Dormitorul

You have a nonactivated version which displays up to 10 search results. Activate your module here: MyExt.eu
Categories
Producator
Preț
Reset

Compara produsele

Nu ai produse pentru comparare.

Dormitoare