Saltea ortopedică + Saltea memory 2 în 1- Alegerea potrivită pentru un somn relaxant

Combinarea saltelelor ortopedice cu arcuri - cu noile saltele cu efect de Memorie ce iau forma corpului sunt o nouă descoperire în lumea producerii saltelelor.



Acest tip de saltea are o bază realizată din arcuri legate în serie peste care este aşezat un strat  de poliuretan de 3-4cm, deasupra se adaugă stratul de memory de 4 cm. Arcurile au diametrul de 72 mm şi sunt realizate din oţel tratat termic cu grosimea de 2.2 mm. Astfel încît spuma poliuretanică de înaltă densitate asigură o bază solidă saltelei.

Iar stratul de Memorie, cu grosimea de 5 cm, este o spumă vîsco-elastică ce are proprietatea de a lua forma corpului după care revine la forma sa iniţială, astfel conferă un plus de confort.
          
Dat fiind faptul că anume stratul de memorie se află doar pe una din feţele saltelei,  o astfel de saltea ortopedică poate oferi  una dintre următoarele opţiuni: întorcînd salteaua pe faţa corespunzătoare avem o saltea  ortopedică, cu duritate mediu spre tare, recomandată în special persoanelor care au probleme cu spatele sau pe partea opusă o saltea cu spumă de Memorie, ce ia forma corpului oferind astfel un confort ridicat utilizatorilor.

Aceasta modalitate de a fabrica saltele, combinînd beneficiile unei saltele cu arcuri şi cele ale unei saltele cu spumă de Memorie începe uşor să aibă o imagine destul de impresionantă în rîndul clienţilor, dovada fiind creşterea din ultimul timp a vînzărilor la acest tip de saltele.