Beneficiile saltelei superortopedice

Salteua din poliuretan  denumită ca şi saltea superortopedică, este obţinută din burete cu diferite densităţi ce fac din acest tip de saltea una ortopedică sau o saltea superortopedică.



Mai jos găsiţi care sunt avantajele unei saltele din poliuretan:

- Pe acest tip de saltea nu veţi transpira în timpul nopţii, deoarece salteaua este permeabila la aer, ceea ce permite păstrarea unei umidităţi optime.

- Saltelele din poliuretan satisfac toate gusturile şi necesităţile în materie de duritate, ele găsindu-se în diverse variante, de la cele moi la cele medii spre tari. Din acest motiv, saltelele din poliuretan sunt foarte confortabile.


- Saltelele din poliuretan pot fi atît saltele ortopedice, cît şi saltele superortopedice, proprietate obţinută din densitatea poliuretanului. Saltelele superortopedice sunt saltele mai tari care forţează coloana vertebrală să stea în poziţia ei normală şi nu o lasă să se deformeze.

- Poziţia corpului în timpul somnului pe o saltea din poliuretan este una sănătoasă, în sensul că salteaua vă menţine pe linie orizontală, evitînd ca anumite părţi ale corpului să se scufunde ca în cazul unei saltele din arcuri. De exemplu, o saltea supraortopedică aduce coloana vertebrală în poziţia ei normală, spre deosebire de o saltea cu arcuri, care îi permite să se deformeze.

- Dacă nu aveţi dureri de spate nu este recomandată o saltea ortopedică dură, ci este de ajuns o saltea ortopedică indiferent de componenţa interioară a saltelei: arcuri independente, latex, poliuretan, memory.

- Dacă sunt prezente durerile de spate, respectiv, se recomandă o saltea fermă, dură din poliuretan, cocos sau arcuri cu rigiditate mare.

- Pe site-ul nostru găsiţi gama variată de saltele din poliuretan, cu arcuri din oţel precum şi cu arcuri individuale, cu efect de memorie, pernuţe anatomice, salteaua potriviă pentru dvs.
Vă stăm la dispoziţie pentru orice întrebare sau comenzi.tel 260 591