Beneficiile pernelor antialergice Memory Foam

Un somn sanatos, confortabil si odihnitor depinde in mare parte de perna pe care dormim.  In interiorul pernelor se dezvolta bacterii, mucegai, din cauza transpiratiei si acarieni, care se hranesc cu pielea moarta ce se desprinde de pe corp.

 

Este dovedit stiintific faptul ca acarienii va pot face sa dezvoltati alergii comune precum astm sau eczeme si le pot agrava pe cele existente. Simptomele alergiilor provocate de acarieni sunt stranutul, tusea, nasul infundat sau respiratia ingreunata, chiar sforaitul.


Acarienii se dezvolta perfect intr-un mediu cald si umed, plin de fibre naturale. Solutia pentru a evita alergiile sunt pernele anti-alergice. Acestea sunt confectionate din spuma cu memorie realizata prin spumificarea laptelui obtinut de la arborii de cauciuc. Acestea permit aerului sa circule in mod corect, reducind astfel umiditatea. Sunt tratate cu substante care inlatura acarienii si microbii, lasindu-va sa respirati un aer curat si sanatos. Mai mult, aceste perne va ofera si sustinerea de care aveti
nevoie, adaptindu-se corpului dumneavoastra si eliminind punctele de presiune.