Ce reprezinta o Saltea Ortopedica?

Daca e sa recunoastem ori nu, dar o mare parte din viata o petrecem dormind, deaceea importanta confortului in timpul somnului este foarte importanta pentru fiecare.

 

Salteaua ortopedica, este o saltea special conceputa pentru a sprijini coloana vertebrala si muschii spatelui.  O saltea ortopedică de calitate îţi va oferi un somn bun şi odihnitor. Oamenii care dorm pe o astfel de saltea au tendinţa de a dormi mai bine, a se trezi de mai putine ori în timpul nopţii  şi se simt mai odihniti diminiata.

Calitatea unei saltele ortopedice este caracterizata de structura ferma şi materialul de calitate inalta din care este realizata. Aceste saltele su o duritate putin peste mediu, in general grosimea lor rotinduse in jurul 20 cm. Saltelele ortopedice acum sunt disponibile intr-o gama variata de configuratii si compozitii diferite. De cele mai multe saltelele ortopedice sunt produse pe baza numeroaselor sisteme cu plasa de arcuri, insa noile tehnologii de fabricare a saltelelor au adus la materiale cum ar fi spuma de memorie, spuma din latex natural.