Beneficiile saltelei cu spumă Memory!

Ca şi concept, spuma de memorie se referă la proprietatea materialului de a-și recăpăta forma iniţială, chiar și după 20 de ani de utilizare. Utilizînd aceste saltele din spumă memory pot fi benefice pentru problemele ce apar în orice parte a corpului. 

Acestea reprezintă sănătate oferind un somn deosebit de plăcut. Schimbîndu-și proprietățile, în funcție de temperatură, spuma de memorie este cea mai bună alegere, din punct de vedere al medicinei.

 

 

 

Suprafața sensibilă la temperatura corporală, preia o formă optimă dupa toate formele corpului.

De exemplu, migrenele pot fi prevenite, deoarece capul primeşte un sprijin amplu. Salteaua ajută la alinierea corectă a gîtului, iar aceasta reduce durerea generală şi la tensiunea ce poate apărea la gît. 

Problemele respiratorii pot fi reduse ca urmare a poziționării fixe a corpului, pentru coaste şi cutia toracică. După o operaţie şi în timpul recuperării salteaua din spuma de memorie oferă un suport excelent. În cazul în care punctele de presiune sunt reduse, toate iritaţiile apărute şi durerea sunt imediat reduse.

Saltelele cu spumă de memorie sunt soluţia atunci cînd aveţi de insomnii sau dureri ale articulaţiilor constante. Cunoscută de asemenea şi sub denumirea de saltea vascoelastică sau cu spumă de memorie, aceasta asigură somnul confortabil pe timpul nopţii. Cu greutatea corpului distribuită uniform, circulaţia se imbunătăţeşte în tot corpul, în comparaţie cu dormitul pe un pat tradiţional.

Cu o saltea ce are spumă de memory, efectul de balans este minimizat datorită faptului că aceasta ia forma corpului. Partenerul dumneavoastră va observa de asemenea o diferenţă, aceea de a nu simţi nici o mişcare în pat.

Spuma de memorie va reveni la forma sa iniţială datorită structurii sale interne. Această saltea nu se va deforma niciodată ca una normală cu arcuri, prin urmare nu va fi nevoie ca ea sa fie întoarsă periodic.

Înainte de a achiziționa o saltea cu spumă de memorie, este recomandat ca dvs personal să o testați. Poate fi de asemenea util să acordați atenție la anumite modele și să analizați ofertele online