Un dulap dressing cit mai mare si mai incapator-preferinta fiecaruia

Un dulap dressing cit mai mare si mai incapator. Asa isi doreste orice femeie. Sa aiba loc sa depoziteze in el si hainele de vara, si pe cele de iarna, si astenuturi de pat, si fetele de masa, si genti si cate si mai cate.
Ce este nevoie pentru aceasta?




Rafturi

Desigur, toate hainele curate şi toate perechile de încălţăminte gata curăţate trebuie aşezate pe rafturi, în funcţie de stiluri, de culori, de sezonul în care trebuie purtate şi aşa mai departe.

Sertare

Sertarele se vor dovedi foarte folositoare şi ele: pentru lengerie, pentru accesorii ( cravate, papioane etc), pentru eşarfe şi aşa mai departe.Întotdeauna veti găsi ce să ascundeti în sertarele ale dressingului dvs, indiferent cit de multe ar fi ele.

Mini Canapea 

Întotdeauna în dressing trebuie să existe minimum un fotoliu foarte confortabil sau minimum o canapea foarte primitoare.
Nici măcar nu trebuie să va faceti griji că nu veti avea timp să va aşezati: persoana care va urmăreşte în timp ce va pregătiti să plecati va fi foarte bucuroasă pentru existenţa acestei piese de mobilier, dar şi dvs veti putea bucura de ea.

Lumini

Luminile sunt întotdeauna foarte importante. De obicei dressingul este un tip de dulap foarte încăpător – drăguţ, dar zero lumină naturală. Tocmai de aceea, veti avea nevoie cel puţin de o lustră sau un candelabru şi citeva spoturi luminoase.

Oglinzi

Întotdeauna în dressing trebuie să aveti minimum o oglindă destul de lată şi cea mai lungă, astfel încit să  vedeti în întregime reflexia.
Cacă va trebui să împarţi dressingul cu alte persoane, fiecare membru din Clubul Celor Care Au Dressing va trebui să aibă propriul dulap, cu propriile rafturi, propria bară pentru umeraşe, propriile umeraşe, propriile sertare şi, în sfârşit, propria oglindă.