Pat cu tablie pentru un dormitor plin de eleganta!

De multe ori,  decorațiunile parcă nu-și au locul în dormitor, însă întotdeauna puteți încerca unele trucuri de amenajări interioare pentru un aspect elegant  - astăzi vă propunem paturile cu tăblie

 

Tăblia patului poate avea diferite dimensiuni, diferite culori, diferite modele și poate fi confecționată din diferite materiale. În funcție de cit de aglomerată este camera în care dormiți și de preferințele personale, alegeți tipul de pat și tipul de tăblie de pat potrivite. 

Tăbliile clasice sunt confecționate din lemn, cit mai simplu și în culori cit mai naturale. Totuși, în spiritul ecologic ce va prelungi viața întregii umanități, propunem reciclarea diverselor materiale de care dispuneți. 

Tablie tapitata. Puteți alege ca tăblia patului dumneavoastră să fie tapițată: alegeți suportul pe care doriți să îl utilizați, oferiți-i forma și dimensiunile dorite, apoi îmbrăcați totul în burete. Pasul final este să alegeți materialul sau materialele cu imprimeul ideal: colorat sau nu, din in, bumbac, mătase sau orice vă face cu ochiul. 

Originalitate. Pentru un plus de dinamism compozițional, optați pentru bucati din diferite materiale și de diferite dimensiuni, pe care să le combinați în mod asimetric. 

Diversitatea tabliilor. Practic, nici o regulă nu impune materialul din care să fie confecționată tăblia patului. Tocmai de aceea, unii designeri și-au permis să propună lumii citeva tăblii care să fie adaptate stilului de amenajări interioare, dar și personalității celui care va dormi în patul cu pricina: tăblii substituite de garduri din nuiele, de tăblii create din jumătăți de butuci sau de către o familie de plăci de snowboarding aliniate frumos.