Teme amuzante in decorarea dormitorului copilului.

Ce poate sa fie cel mai important in camera copilului? Desigur ca modul de amenajate in  ansamblu cu nuantele, confortul si evident tema decorului. Despre ultimul punct vom vorbi astazi deoarece aici trebuie sa acordam o atentie deosebita.

Tema decorului este ceea ce il captiveaza intradevar pe copil, ii trezeste interesul si curiozitatea de a petrece mai mult timp in dormitorul sau, il face sa-si aprecieze spatiul in care doarme. Asadar ce tema ai ales pentru dormitotul copulului tau?

Daca nu ai imaginatie referitor la tema dormitorului, poti sa te inspiri din sugestiile noastre sau alta literatura. Una din cele mai actuale si placute teme este natura, se amenajaza si se decoraza in asa mod ca fiecare element din dormitor sa transmita senzatia de prospetime cu animalute pline de viata.

Patul se poate de executat in asa mod ca sa semene cu un cort, ceea ce va crea un refugiu confortabil si secret pentru micutul aventurier. Peretii se poate de decorat cu animalutele care vor anima odaia, ca de exemplu: pesti, iepuri, cerbi, cai, ursi. Pentru a crea senzatia ca te afli in mijlocul naturii confectioneaza niste rafturi in forma de copac de culoare verde. 

O alta tema in decorul dormitorului pentru copii, indiferent de virsta acestuia, este tema marina. 

Nunatele caracteristice aceste teme sunt alb, albastru si rosu. Albul poti sa il folosesti la pat, dulap si noptiere. Peretii ii decorezi in bleumarin, sau si mai frumos ar fi niste dungi albastre cu alb. Ca decoratiuni foloseste scoici, ancore, deci sprecifice temei. Decoreaza ferestrele cu plase ceea ce va semana cu navoade. Deci putina imaginatie si dormitorul copilului se va transforma intr-o barca adevarata.

Daca doresti ca sa realizezi aceste idei, echipa noastra vine in ajurot pentru a executa mobilierul unic pentru dormitorul copilului tau. Asteptam cu drag la str. Florarii 4.