Amenajarea dormitorului pentru genemi

Aveti genemeni si nu stiti cum sa impartiti dormitorul in asa mod ca sa fie spatiu pentru ambii?

Solutia exista, trebuie doar sa fii atent la micile nuante. Varianta cea mai optima ar fi sa impartesti odaia in doua parti.

Chiar daca ai fetita si baitel, cel mai bine ar fi sa-i pui in aceeasi camera deoarece, ei fiind mici, iubesc sa se joace impreuna.

 

Iti oferim 7 idei de dormitoare pentru gemeni:

 

1.De amenajat dormitorul in asa fel ca ambii sa aiba parte de coltisorul lor propriu: doua spatii pentru studiu, doua spatii pentru dormit si unul comun pentru joaca. Sa adaptazi dormitorul conform necesitatilor copiilor.

 

2.Alege culori potrivite. Cele de baza sunt alb si albastru cu un oarecare accent de rosu. Plus adauga citeva elemente de décor cu tematica de mare si dormitorul este gata.

 

3.Daca ai fetite, poti opta pentru nuantele de roz bombon. E suficient sa vopsestii in nuanta data un perete ca sa nu para prea sufocant.

 

4.O alta propunere ar fi o combinare de dungi si cu buline, creaza un design mai specific, placut, interesant si jucaus.

 

5.Finiseaza decorul cu cuverturile colorate si citeva decoruri cu tematica copilariei, si vei avea nu o camera simpla ci una minunata.

 

6.In caz ca te confrunti cu problema spatiului, opteaza la paturile suprapuse, care la rindul lor sunt utile si foarte interesante celor mici.

 

7.Iar daca dormitorul celor mici este ingust, amenajeaza paturile cap in cap. In felul dat vei economisi spatiul preconizat pentru trecere si pentru joaca.

 

 

Nu  lasa confortul si bucuria copiilor tai pe ultimul plan, ci pune in aplicare ideile specialistilor.