Ce tip de mobilier alegeti pentru dormitorul copiilor?

Alegerea mobilierului este întotdeauna o activitate ce necesită timp şi resurse, cu atît mai mult cînd se pune problema alegerii mobilierului ideal pentru cei mici. Confortul, comoditatea şi bucuria celor mici fiind întotdeauna pe primul plan.



Optiunile de pe piata fiind foarte variate, fac alegerea si mai dificila, fie ca este vorba de mobilier pentru fetite ori pentru baieti. Cei mici sunt fascinati de lumea povestilor sau a sporturilor pe care le practica si de care sunt pasionati.

Pentru cele mici ce poate fi mai frumos decit sa traisca zilnic intr-o lume a povestilor? Lume a povestilor, basmelor si papusilor transpusa in camera sa cu ajutorul mobilierului special creat pentru ele.

Si in cazul dormitoarelor pentru baieti lucrurile stau la fel, acestia fiind de asemenea incercati de aceleasi sentimente, fie ca impartasesc pasiuni pentru lumea povestilor, a aventurilor sau pentru lumea sportului.

Pe linga simplu aspect legat de design, camera unui copil trebuie sa mai indeplineasca si alte cerinte, specifice fiecaruia. Una dintre ele mai intilnite este legata de posibilitatea de a depozita diverse lucruri. La virsta lor cei mici au nevoie de aceste spatii pentru a depozita atit lucrurile pesonale cit şi numeroasele jucării.

Culorile camerelor pentru copii ar trebui sa fie cat mai vesele, atit pentru a-l stimula vizual pe cel mic, cat si pentru a le insufla o cat mai mare pofta de viata si multa voiosie.