Mobilier compact pentru dormitorul copiilor!

Este de mentionat faptul ca dormitorul copiilor este foarte important în buna dezvoltare şi educaţie a lui, dat fiind faptul că acolo îşi petrec o mare parte a timpului. De aceea este bine să amenajaţi acest spaţiu astfel încât să le oferiţi siguranţă maximă, un loc ideal pentru studiu şi odihnă, dar şi posibilitatea de a-şi lăsa libere imaginaţia şi creativitatea. Pentru ca toate aceste condiţii să fie îndeplinite, în ceea ce priveşte mobilierul destinat copiilor acesta trebuie să fie foarte practic şi comod.

 

De acceea patul, biroul, dulapul şi locul de joacă sînt incluse într-o singură cameră, într-un mod cât mai atrăgător pentru cei mici. Printre cele mai la îndemână soluţii oferite de producătorii de mobilă ar fi şi mobilierul compact

Toate aceste activităţi copilului necesită spaţiu de desfăşurare, iar mobilierul compact se încadrează discret în ambientul camerei, lăsînd totodată spaţiul necesar activităţilor de peste zi.

În alegerea mobilierul pentru dormitor trebuie să luaţi în considerare şi vîrsta copiilor. Ştiind că etapele de viaţă coincid cu etape diferite de interes şi activitate ale copilului dvs. e bine să ţineţi cont de vîrsta acestuia.

Copii sunt foarte activi şi energici, ei vor mereu să se joace, să alerge, astfel că e bine să vă gîndiţi la materialul din care va fi fabricat mobilierul pentru copii. Puteţi folosi deopotrivă lemnul şi palul melaminat de foarte bună calitate. De asemenea, vă sfătuim să optaţi la feroneria şi canturile în care este prins mobilierul deoarece copilul dvs. se poate răni uşor.

Se execută la comandă orice model de mobilier în funcţie de materialul ales! Trebuie să ţineţi cont cînd alegeţi modelul de următoarele detalii: luminozitate naturală, marimea şi forma camerei, funcţionalitatea tuturor elementelor de mobilier din întregul spaţiu.

Contactaţi-ne pentru mai multe detalii referitor la mobilierul realizat la comandă pentru camera copilului dumneavoastră şi o ofertă personalizată!Mobilă şi decoraţiuni în culori şi forme îndrăzneţe! Tel de contact 022 260 591.