Preferinţele copiilor în alegerea dormitorului potrivit!

 dormitoare copii

Dormitorul copiilor trebuie să corespundă preocupărilor şi gusturilor celor mici. Apoi lăsaţi-i pe ei să-şi aleagă, de comun acord, patul suprapus, fie că e cel de sus sau de jos, în care vor să doarmă. Discutaţi cu ei în prealabil de ce culori şi-ar dori.

 

Puteţi constata, de exemplu, dacă amaîdoi îşi doresc un pat supraetajat şi anume partea de sus, aceasta este posibil prin intermediul designerilor de mobilier, care vor crea la comandă un pat supraetajat personalizat conform cerinţelor dvs., astfel încît partea de jos fiind destinată locului de joacă, mini-biroului or activităţilor creative. 

Iar dacă am fi să ne referim la scara de acces, aceasta este important ca să fie sigură pentru a evita accidentele. Se realizează o scară clasică, cu trepte cu înalţimea mică sau medie, care pot fi urcate şi coborîte usor. Alegeţi un material antiderapant pentru ca acei mici să nu alunece.

Şi dacă tot discutăm despre flexibilitate în preferinţe şi gusturi, nu uitaţi ca la un moment dat posibil să schimbaţi decorul şi să renunţaţi la paturile suprapuse, transformîndu-le la loc în paturi simple, aşezate unul lîngă altul sau chiar în camere separate. Astfel încît paturile alcătuite separat se pot demonta, fiind utilizate şi în varianta single, dacă preferaţi un stil mai flexibil.

Prin urmare, paturile supraetajate pentru copii constituie o alegere excelentă pentru dormitoarele moderne ale copiilor dvs, fiind decorate deosebit şi care îndeplinesc necesitatea de economisire a spaţiului.