Trucuri utile pentru redecorarea dormitorului

Trucuri redecorare dormitor

La fel ca și orice altă cameră din casă, dormitorul își are destinația sa și necesită o decorare pe măsură. De aceea, așa cum acesta reprezintă un loc de relaxare și de reîncărcare a bateriilor, acesta trebuie amenajat cu atenție. De multe ori, după o perioadă de timp îți dorești o reamenajare a acestuia, însă una ce nu necesită prea mulți bani. Astfel, îți propunem cîteva trucuri ce îți vor permite să îți reîmprospătezi camera mai ușor și mai eficient.

 Utilizează mai multe perne

Pentru a crea un dormitor confortabil poți opta pentru folosirea mai multor perne. Acestea pot avea modele mixate, cum ar fi combinarea motivelor florale cu cele geometrice, printurilor mici cu cele mari, etc. Pernele reprezintă principalele decorațiuni ce te pot ajuta să îți creezi un dormitor liniștit, odihnitor și plăcut.

 Utilizează mai multe perne

Ocupă-te de pereți

Pentru camere mai mici poți opta pentru noptiere și/sau lămpi ajustabile fixate pe pereți. Acestea arată destul de drăguț și te vor ajuta să economisești din spațiu.

Lampi pe perete

Destăinuie-ți personalitatea

Indiferent de stilul ales, fiecare dormitor ar trebui să conțină elemente ce îți exprimă propria personalitate. Astfel, acesta va deveni unul unic și comod.

Dezvaluie personalitatea

Alege confortul

Pentru a obține comoditatea în dormitorul tău, optează pentru plapume confortabile, moi și plăcute la atingere. Acestea te vor ajuta să te bucuri de fiecare clipă.

Alege confortul in dormitor

Fii atent la proporții

Pentru a obține un dormitor armonios, fii atent la proporții tot timpul. Alege dimensiunea lămpii în funcție de mărimile patului, etc.

Trucuri de redecorare a dormitorului

Adaugă un strop de culoare

Dacă îți dorești să adaugi o nouă culoare în dormitorul tău, alege implimentarea acestora cu ajutorul unor decorațiuni și accesorii.

Strop de culoare

 

Nu uita de podea

În cele mai dese cazuri, dormitoarele au un covoraș mic lîngă pat sau unul mai mare în fața patului. De asemenea, în funcție de culoarea aleasă a acestora, la fel poți reda camerei un nou aspect.

Covor podea dormitor

Crează-ți o zonă de relaxare

Așa cum dormitorul este un loc de odihnă, fiecare ar trebui să dispună, pe lîngă pat, de un colț de relaxare. Poți adăuga o canapea, un scaun într-un colt al camerei, în care vei putea citi sau asculta muzică sau pur și simplu să stai liniștit.

Zona de relaxare

Modifică pozele în opere de artă

Pentru a adăuga un plus de personalitate în dormitor, folosește poze, cum ar fi poze cu familia, poze cu tine și cu cei dragi, etc. Acestea vor aduce confortul în dormitor și îți vor aminti în fiecare zi de momentele frumoase și deosebite din viața ta.

Poze perete dormitor

Plasează odihna pe primul plan

Pentru un dormitor perfect în care să te retragi în fiecare seară, ai nevoie ca acesta să reprezinte în primul rînd un loc de odihnă și relaxare ce te va ajuta să te retragi de griji. Astfel, nu uita că acesta trebuie să îți satisfacă toate necesitățile și dorințele.

Dormitor odihnitor si confortabil