Dormitoare amenajate în gri

Amenajare dormitor gri

Fiecare încăpere din casă, în special dormitorul necesită o amenajare atentă și specială. Un dormitor perfect este în primul rînd un dormitor amenajat cu gust , într-un mod elegant cu piese de mobilier practice, bine asortate și estetice. De asemenea, acesta trebuie să fie confortabil și relaxant.

 

Dormitor gri galben

 Un exemplu de dormitor poate fi dormitorul aranjat în nuanțe de gri. Acestea sunt nuanțe neutre, un pic mai reci și se pot combina perfect cu culorile calde, vii și colorate precum galbenul, albastru sau roz, etc. ce reprezintă o combinație perfectă care ne poate oferi o stare de bine și de confort.

Amenajare dormitor gri

 Nuanțele folosite pe lîngă gri trebuie să fie implimentate în mici elemente de decor, cum ar fi pernele, plapuma, draperiile, graficele sau deenele de pe perete, etc. În momentul alegerii acestora nu ar trebui să uităm să concretizăm care este efectul acestei culori asupra noastră și cît de bine se potrivește aceasta în combinație cu culoarea gri.

Dormitor gri roz

Printre elementele de decor ce pot fi folosite se numără pătura, fotoliul, noptierele. Acestea pot fi atît de culoare gri, cît și de nuanțele adăugătoare alese și pot fi integrate ușor în decorul acestei camere.

Amenajare dormitor in gri

 Principalul lucru de care ar trebui să ții cont este respectarea și aenajarea dormitorului conform unui stil personal.

Amenajare dormitor personal