Trucuri pentru amenajarea unui dormitor mic

Trucuri amenajare dormitor

Probabil, mulți dintre noi s-au confruntat cu problema amenajării unui spațiu mic al locuinței. Astfel, ceea ce știm deja este că acest anturaj necesită o alegere corectă a mobilierului, o aranjare atentă a acestuia, cît și utilizarea unor trucuri, ce ne pot ajuta să creăm un interior perfect și elegant. În acest mod, prin respectarea acestor reguli și utilizarea și/sau aplicarea unor trucuri, orice încăpere a casei, cît și un dormitor mic poate fi amenajat cu ușurință.

Deci, pentru a-ți ușura crearea designului interiorului dormitorului tău, îți prezentăm cîteva trucuri eficiente pe care le poți utiliza. Acestea te vor juta să menții un aer aerisit în dormitorul tău, să eviți haosul și inconfortul și să obții un aspect cît mai perfect și plăcut. Iată cîteva dintre acestea:

- Optează pentru crearea unor spații ingenioase de depozitare

Spatii depozitare dormitor

- Imprimă dinamism și mărește vizual dimensiunile dormitorului tău cu ajutorul oglinzilor

Foloseste oglinzi

- Menține ordinea, astfel vei evita crearea unei încăperi mici și aglomerate din punct de vedere vizual

Mentine ordinea in dormitor

- Optează pentru înclocuirea noptierelor cu rafturi suspendate, ușoare și compacte

Rafturi dormitor

- Alege cu atenție culorile și combină-le într-un mod corect. Cel mai perfect ar fi utilizarea a 2 sau 3 culori de bază și adăugarea unei culori de accent

Culorile in dormitor

- Poți folosi atît un design alb, ce poate mări dimensiunile încăperii, cît și alte culori sau accente de culoare. În primul rînd, trebuie să menții un echilibru între culori și proporțiile acestora.

Design dormitor

- Alege în primul rînd patul, care va avea dimensiunile și aspectul dorit, iar restul designului crează-l în jurul acestuia

Patul din dormitor

- Optează pentru mobilier realizat la comandă, acesta te poate ajuta la folosirea fiecărui spațiu disponibil

Mobilier dormitor la comanda