Alegem corect mobilierul pentru dormitor

Pentru a putea indeplini rolul sau de baza cum este odihna si relaxarea, mobilierul pentru dormitor trebuie sa fie confortabil. Deoarece este un spatiu intim si personal, acesta trebuie sa fie mobilat cu cele mia potrivite piese si amenajat in cel mai potrivit mod.

 

1. Pentru inceput trebuie sa stii cine va dormi in acest dormitor: este dormitor matrimonial, sau pentru copii, sau poate pentru musafiri. Daca stii cine va fi stapinul acestei incaperi, iti va fi mai usor sa selectezi mobilierul.

2. Urmatorul pas este sa tii cont de spatiul dormitorului. Planifica fiecare metru patrat, cum va fi amenajat mobilirul si de ce dimeniune sa fie ca sa nu aglomereze foarte mult spatiul. Nu uita ca dormitorul este zona de relaxare.

3. Dupa ce ai planificat spatiul dormitorului, alege piesele de mobilier, cum am spus mai sus - cele mai importante. Atunci cind il alegi, gindestete la tei factori esentiali:

-Dimensiunile;

-Plasarea in odaie;

-Functiile care le va indeplini.

4. Ai selectat piesele de mobilier si dimensiunea acestora, acum e timpul sa gasesti producatorii de mobila. Totusi aceasta mobila va fi pe termen lung, deci meritoa toata atentia. La magazinele din oras poti vedea modelele care sunt in voga, nuantele, materialul, calitatea. Dar nu tot timpul aici gasesti dimensiunile de care ai nevoie pentru odaia ta. In cazul dat poti face comanda de mobilier, ai posibilitatea sa alegi materialele, nuantele si dimensiunea.

Pentru a beneficia de mobilier pentru dormitor la comanda nu ezita sa ne contactezi la numarul: 022 902399.