Nuantele fluorescente in dormitor

Nuantele fluoriscente au aparut in decorul interior inca din anii 1990. In utimii ani designerii tot mai mult se insipa din tendintele anilor trecuti, si aceasta tendinta nu a putut fi lasata si uitata de profesionistii ingeniosi.

 

Cum corect sa amenajezi interiorul dormitorului cu nuantele fluoriscente, ca la finele amenajarii sa nu apara dorinta de a fugi de acasa ci sa te simti confortabil?

Ca si in cazul altor nuante deschise, nuantele fluorescente ajuta in evidentierea aspectelor esentiale, improspateaza incaperea si creaza puncte de atragere vizuala. Daca domritorul este prea palid si se simte necesitatea de improspatime, nuantele fluorescente rezolva problema atit la nivel de decorare cit si la nivel psihologic. Important sa nu fie in exces, in caz contrat este deranjabil si nu vei putea sa te odihnesti.

 

Inainte de a vopsi peretii cu o nuanta floriscenta, imagineaza-ti cum te vei simti in aceasta incapere. Prin urmare, este rezonabil ca inainte de reparatie sa faci o proba de vopsea ca sa intelegi cum se va comporta.