Stilul vintage in amenajarea unui dormitor.

Dormitorul este cea mai importanta incapere din toata casa. De obicei stilul dormitorului este diferit de cel al restului incaperii. Daca restul incaperii este amenajat cu scopul de a oferi comfort si comoditate nu doar tie dar si musafirilor tai, atunci dormitorul este locul care il amenajezi dupa preferintele personale. Acesta este spatiul unde te poti retrage dupa grijile si problemele acumulate pe intreaga zi, aici te poti relaxa si sa restabilesti puterile.

 

Stilul vintage este caracteristic persoanelor de natura romantica. A crea un dormitor cu un astfel de stil nu este foarte usor dar daca cunosti tehnicele de baza a acestui stil de epoca poti amenaja dormitorul de unul singur.

Ce este caracteristic stilului vintage?

1. Culorile pastelate. Alege pentru amenajarea dormitorului in stil vintage nunate pastelate, luminoase si calde.

2. Fotoliu impletit din rachita. Daca ai spatiu in dormitor pentru un fotoliu atunci opteaza pentru un fotoliu impletit din rachita. Vopseste scaunul in culoare neagra sau alba, astfel incit aceasta sa contrasteze cu culoarea peretilor.

3. Pat in stil vintage. Patul ocupa locul central in dormitor, asa ca trateaza cu atentie alegerea lui. Potrivit stilului dat patul din lemn masiv sau din metal ar fi perfect.

4. Foto ramate si picturi pe pereti. Daca doresti sa redai atmosfera de epoca, opteaza pentru poze ramate sau picturi in nuante alb-negru amplasate pe pereti.