Sfaturi de deocrarea unui dormitor de cuplu.

Casa este locul in care ne simtim cel mai bine. Acolo gasim refugiu de stresul acumulat pe intraga zi, de problemele de la birou si de agitatiile din oras. Atunci cind alegem sa o amenajam, nu o facem doar in functi de culorile preferate sau de mobilierul care este in tendinte. O amenajam in funcite de starea noastra psihica, de relatiile pe care le  avem cu familia.

 

Dormitorul este cea mai importanta incapere din toata casa. Felul cum e amenajat si mobilat vorbeste  de armonia dintre cupluri sau de dezacordurile prezente. In amenajarea dormitorului trebuie de tinut cont ca acesta sa ofere confort fizic si vizual.

Se recomanda folosirea culorilor calde, echilibrate , mobilierul sa fie cu texture fine. Opteaza pentru un decor mai leger, nu aglomera incaperea cu mobilier mult sau nuante puternice.

Care sunt culorule potrivite pentru dormitorul unui cuplu?

Dace este vorba de un dormitor cu spatii reduse, de foloseste nunate deschise, se poate de folosit nunate accentuate in anumite zone pentru a oferi o nota placuta interiorului. NUnatele de verde, rosu, violet, albastru sunt cele mai ideale pentru dormitor. Pin a decora dormitorul tine cont si de preferintele pertenerului.

Lumina le fel este un factor important in decorul interior al dormitorului. Daca odaia are acces la mai multa lumina naturala atunci reduceti corpurile de iluminat, acestea vor crea doar discomfort.