Idei pentru dormitoare mici – pat amplasat sub tavan.

Idea de pat amplasat aproape de tavan sau in unele cazuri chiar agatat de tavan, este una utila si foarte interesanta. 

De regula garsonierele sau studiourile au u nsingur dormitor, acesta fiind unica camera,  nesocotind baia si viceul. Sunt multe familii care nu dispun de apartamente satioasa sau case individuale si apeleaza la asemenea garsoniere. 

 

Pentru acesti oameni, metrii patrati care ii au la dispozitie doresc sa-i foloseasca la maxim, sa fie eficientri si tot odata sa nu blocheze trecerea prin odaie. Deci sarcina primordial este sa ofere un confort si comoditate folosind cit mai putin din metrii partati pe care ii are.

Un astfel de dormitor se poate confectiona la comanda sub oricare dimensiune. Poate sa fie admirat atit de copii cit si de maturi. Multe cupluri prefera asemenea stil de dormitor deoarece reda un mister neobisnuit, un romantism si un cotisor de odihna.

Pe linga faptul ca cistigi din suprafata odaii, asemena dormitor iti ofera senzatii noi. Locul economisit la podea, sub amplasarea patului, poti sa-l utilizezi la maxim, dupa fantetia proprie. Poti amplasa o canapea cu o masa de cafea sau o comoda, astfel creind o zona de odihna, pentru lectura romanelor preferate sau pentru a privi la tv. Deasemenea poti amplasa un dulap incapator sau un mini birou.

Confectionarea acestui tip de pat, incredintati specialistilor. Ca model si design sunt diferite, in dependenta de preferintele si ideile tale. De regula aceste paturi sunt asamblate cu bord si cu scara comoda pentru ridicare.

Romantismul și avangardul nu depinde de vârsta, sa iti schimbi obiceiurile nu este niciodată prea târziu.