Semineu in dormitor - romantism la maxim

Semineu in dormitor…. sunt sigura ca prezenta lui mi-ar schimba radical punctu de vedere asupra iernii. Mai ales ca ador mirosul de lemn ars dar si umbrele jucause in lumina pilpiitoare a focului. Da, montarea unui semineu la citiva pasi de pat ar crea o atmosfera romantica dormitorului.

 

Pe linga atmosfera de romantism, semineul are rolul ca element decorativ in odaie oferindu-i caldura si lumina, deci un interior confortabil.

Daca te-ai decis sa montezi un semineu in dormitor, alege dupa stilul de amenajare interior existent. Deci, pentru dormitoarele in stil clasic alegerea potrivita o reprezinta semineul imbricat in marmura sau granit, pentru cele amenajate in stil rustic o optiune ar fi semineul cu piatra naturala, pentru cele moderne – semineul finisate cu piatra decorativa.

Cum sa intretii semineele? 

Ei bine, esti la etapa montarii semineului dar idee nu ai cum sa-l intretii? Iata citeva sfaturi: daca ai ales semineu clasic atunci o mare atentie trebuie sa acorzi cosului de fum, cenusarului si combustibilul utilizat. Referitor la semineul pe combustibil gazos - are avantajul lipsei depunerii de funigina, ceea ce usureaza intretinerea lui in timp. Semineul electric necesita lucrari minime de curatire si intretinere.

Un semineu bine montat si intretinut incalzeste bine si rapid.