Dulapuri cu oglinda pentru dormitor - spatiu si functionalitate

Fiecare doamna sau domnisoara isi doreste o oglinda mare in care sa se poata admira de fiecare data cind se pregateste sa iasa undeva. Oglinda este cel mai bun prieten al unei femei indiferent de cit se aranjeaza sau nu. Fiecare din noi se uita cel putin o data pe zi in oglinda.iecare doamna si domnisoara isi doreste o oglinda mare in care sa se poata admira de fiecare data cand se pregateste sa iasa undeva.

 

Oglinda este cel mai bun prieten al unei femei indiferent de cat se aranjeaza sau nu. Fiecare din noi se uita cel putin o data pe zi in oglinda. Pentru momentele voastre de rasfat noi v-am pregatit o serie de modele de dulapuri cu oglinda. Ne referim la acele sifoniere din dormitor. In aceasta incapere mai toti dintre noi isi depoziteaza toata garderoba. Si este normal ca oglinda trebuie sa fie la indemina, sa nu va plimbati prea mult prin casa in momentul in care probati hainele si nu va decideti cu care sa va imbracati.

Dar oglinzile sunt potrivite si pentru barbati. Sunt unii care de foarte multe ori petrec mai mult timp in oglinda inainte de a iesi din casa ca o femeie. Fiecare din noi, indiferent de virsta sau sex, are nevoie de o oglinda care sa ne permita sa ne analizam in intregime.

Si in plus, dulapurile cu  oglinda poate da senzatia de mai mare unui spatiu. Si daca o aveti montata pe usa sifonierului va mari zona de confort, adica cea a patului. Veti reusi sa imbinati doua elemenete : spatiu si functionalitate.