Dormitorul femeii - rafinat, feminin pentru o adevarată zeiţă!

Deci, cum trebuie să arate dormitorul ideal al unei femei?

Oricît de ordonată ar fi o femeie, pentru persoanele care încearcă să îi cunoască intimitatea, orice spaţiu ocupat de aceasta este un labirint. Este vorba despre poşeta unei doamne, despre biroul, agenda sau dormitorul ei.

 

Dormitorul unei femei trebuie să fie o cameră plină de eleganţă, de farmec şi de mister. De asemenea, in dormitor va trebui sa domine o aromă frumoasă şi să fie întotdeauna flori proaspete în vază.

Totodată, dormitorul femeii  trebuie să fie pe placul partenerului… el trebuie să fie încîntat atunci cînd intră în dormitor. Logic vorbind, atunci cînd un barbat te iubeşte şi te place aşa cum eşti, atunci va fi încîntat de dormitorul visurilor tale, mai ales cînd acesta este încărcat cu energia ta.

Este recomandat să nu aglomeraţi acest spatiu. În momentul intrării în cameră, în cîmpul vizual trebuie să fie cuprins un pat dublu şi, eventual, cu baldachin. Atenţie însă: baldachinul nu îşi are locul în camere înguste sau întunecate. Alegeţi cu grijă lenjeria, astfel încît materialul să fie cît mai fin: este nevoie de minimum o lenjerie de pat din satin.

Pentru un plus de eleganţă, este nevoie ca ferestrele să fie încununate cu perdele subţiri, deschise la culoare (crem, roz pal sau gălbui), dublate de draperii groase, prinse în lateral cu inele aurii sau argintii, în funcţie de culorile alese pentru restul obiectelor din cameră.

Podeaua. Alegeţi un covor uni, simplu, moale, un covor care să vă răsfeţe tălpile la fiecare pas. Acesta va trebui să acopere în special zona din apropierea patului. În ce priveşte pereţii, este recomandat să fie zugrăviţi într-o culoare deschisă (alb sau crem). Puteţi păstra unul dintre pereţi (poate cel lîngă care este montat patul) pentru a fi decorat cu un tapet cu motive florale sau cu o pictură murală pe gustul doamnei.

Dressing-ul. Desigur, este nevoie de un dulap pe măsura garderobei. Nu ar strica nici prezenţa unui paravan japonez care să delimiteze spaţiul pentru schimbat de spaţiul pentru odihnă.

Cu iubire în inimă, aminteşte-ţi mereu că acest loc trebuie să îl îmbie şi să îl fascineze la fel de mult pe bărbatul iubit, oferindu-i un loc de relaxare, o oază de linişte, în care se va simţi ca un zeu în paradis, şi totodată, un spaţiu misterios în care va dori şi se va simţi inspirat să descopere şi să adore seducătoarea zeiţă din tine. 

Pentru ca imaginea să fie completă, este nevoie ca în capătul opus patului să se afle o comodă cu sertare pentru lenjerie şi cosmetice. Nu poate lipsi oglinda de deasupra acesteia. 

Înaintea comodei puteţi aşeza un taburet a cărui tapiserie este asortată cu tapetul înflorat sau cu draperiile, iar lîngă oglindă trebuie aşezată cu grijă o veioză în culori pastelate şi un ceas de masă.

Nu uitaţi că fiecare piesă de mobilier trebuie să fie lucrată cît mai simplu, dar foarte bine finisată, astfel încît atmosfera acestei încăperi să fie cât mai senină, cît mai destinsă, si cit mai feminina.

Acestea ar fi recomandările principale pentru amenajări interioare în noul ei dormitor. Totuşi, pentru că nu toate femeile sunt la fel, trebuie să luaţi în calcul, la fiecare alegere, personalitatea, preferinţele şi pasiunile doamnei.