Forma patului şi personalitatea dvs

Felul în care arată dormitorul dumneavoastră spune multe despre personalitatea pe care o aveţi, dar influnţează şi dispoziţia pe care o aveţi înainte de culcare şi felul în care vă treziţi, ceea ce vă poate afecta întreaga zi.

 

Forma patului 

Spunem „formă”, dar vizăm, de fapt, şi dimensiunile patului şi tipul saltelei. Dacă într-un apartament nou proprietarul alege ca dormitorul să aibă un pat de o persoană, acest lucru sugerează lipsa intenţiei de a crea condiţiile prielnice unei existenţe secundare în acel spaţiu. Dacă patul este, dimpotrivă, foarte mare, acest lucru va sugera că posesorul acestuia îşi exprimă disponibilitatea emoţională, dar şi aprecierea confortului.

Următorul lucru de luat în considerare este într-adevăr forma patului: dacă este pătrat, rotunjit sau dacă este canapea extensibilă, dacă are tăblie sau nu, dacă are gratii sau margini din lemn sau nu, dacă există spaţiu sub pat sau dacă este unul compact. Toate aceste detalii vorbesc silenţios despre cît de mult vă place să faceţi ordine, şi despre cât de rigizi sunteţi, de fapt. Rigiditatea morală este sugerată şi de tipul de saltea pe care o veţi alege: saltea cu arcuri bonell, saltea cu memorie (memory foam), saltea superortopedică etc