Dormitorul excelent- amestec de stil traditional cu modern

Un dormitor modern este potrivit pentru toţi care duc un mod de viaţă activ şi doresc o încăpere mereu care să îi învioreze. Mobilierul destinat dormitorului modern este în vogă în prezent. Pentru a fi în pas cu tendinţele, optaţi pentru un amestec din obiectele de mobilier actuale şi cele din lemn, formînd un stil excelent, la fel puteţi amesteca din tradiţional cu stilul modern.

 


Pentru a afla ce vi se potriveşte  mai detaliat pentru dormitorul dumneavoastră, este necesar să luaţi in considerare următoarele idei practice:

    În încăperea în care mobilierul este realizat din lemn nu plasaţi piese din metal - contrastul este prea agresiv pentru ochi, iar mobilierul va părea nepotrivit pentru  acest spaţiu. Deci, secretul unui aspect modern este contrastul unei intermedieri discrete;
   

    De dorit sa plasaţi în odaia de dormitor un pat tapiţat, caz în care doriţi să vă feriti de micile incidente la marginile ascuţite, cum sunt de regulă paturile cu unghiuri drepte. Pentru o atmosferă plăcută este bine să dispuneţi de mai multe tipuri de iluminat. Dacă nu dispuneţi de o încăpere pentru dressing şi sunteţi pur şi simplu obligat să amplasaţi dulapul cu haine în dormitor, atunci este necesar să vă feriţi de culorile închise pentru acesta, in caz contrar dulapul va crea impresia de aglomeraţie şi volum imens.

    De cunoscut este şi faptul că oglinzile şi culorile deschise fac spaţiul să pară mai larg şi mai înalt. Un tapet cu dungi orizontale va face dormitorul, vizual, mai imens, iar dacă sunt dungi pe vertical, odaia va căpăta un aspect mai inalt. Puteţi opta deasemenea de o măsuţă de machiaj pentru doamne,  iar dacă spaţiul vă şi permite, puteţi avea şi un fotoliu în care să vă relaxaţi la o ceaşcă de cafea, cu măsuţă pentru reviste. Dormitorul modern semnifică petrecerea timpului de odihnă, a unui somn liniştit şi revigorant.

Astfel, decorat în stil modern, locul în care vă odihniţi va arăta splendid. Puteţi plasa unele piese de mobilier în funcţie de regiune cum ar fi de tip oriental, asiatic, care vor crea efecte surprinzător de deosebite. Atenţie la felul în care combinaţi piesele şi la aspectul general.

Astfel că cel mai frumos decor este cel în care dumneavoastră vă veţi simţi cel mai confortabi