5 Recomandări pentru un dormitor relaxant şi mereu verde!

dormitoare fresh

Astăzi vom vorbi despre cum puteţi decora  un dormitor fresh, ce îmbină culorile şi prospeţimea naturii. În momentul cînd doriţi să îi conferiţi dormitorului o atmosferă vă recomandăm să începeţi prin a schimba culoarea pereţilor, sau cel putin a unuia dintre ei şi să folosiţi cît mai puţin mobilier. Pentru a fi cu adevărat fresh, nuanţele de verde sunt cele mai potrivite, mai ales cele deschise. Verdele mereu oferă senzaţia de prospeţime, natură ce reînvie, curăţenie, relaxare şi confort.

 

Verdele este culoarea care va reuşi să facă orice încăpere să vibreze şi să emane energie. De altfel este foarte folosit în decorurile feng shui tocmai pentru efectele benefice şi pozitive pe care le are asupra psihicului uman. Mai jos găsiţi cîteva idei de decor pentru un dormitor verde, mereu fresh!

1. În dormitor verdele foarte bine este combinat cu albul. Sunt două culori curate care împreună reuşesc să creeze decoruri regeşti. Se caracterizează printr-o simplitate, dar de o eleganţă incredibilă. 

2. Pentru o atmosferă fresh trebuie să lăsaţi în dormitor doar elementele de mobilier şi decorative care sunt strict necesare. Ce nu vă este de folos puteţi să depozita în dulapurile special create pentru lucrurile folosite mai rar.

3. Nu este neapărat să vă pictaţi dormitorul cu verde, este suficient să aşezaţi plante verzi prin cameră sau să decoraţi cu obiecte în această nuanţă. De exemplu, puteţi folosi o lenjerie de pat cu verde care vă va face să dormiţi mereu pe un pat care emană prospeţime. 

4. Pentru a completa peisajul vă recomandăm să aveţi mereu beţişoare sau lumînări parfumate în cameră şi să le aprindeţi periodic. Veţi avea mirosul preferat din natură mereu cu voi şi camera va fi mereu aerisită.

5. De altfel încercaţi sa acoperiţi cît mai puţin ferestrele, iar dacă o faceţi folosiţi draperii foarte subţiri şi transparente. Senzaţia de spaţialitate şi comunicare cu natura trebuie să fie primordială în momentul în care vreţi să vă decoraţi un dormitor fresh!

Optaţi cu siguranţă pentru un decor verde şi nu veţi regreta!