Paturile rabatabile:alternativa perfectă pentru dormitoarele mici!

 

Vorbim despre mobilă creativămultifuncțională, practică cu sisteme de înaltă tehnologie. Este perfectă pentru spațiile mici, cum sunt apartamentele de la bloc. Mobila de tip modular a ajuns foarte cunoscută datorită prezentarilor pe internet, astfel aflindu-se printre preferintele de top ale clienţilor săi.

O mobilă care se transformă dintr-una pentru living într-una pentru dormit. Partea buna a lucrurilor este că nu trebuie să renunţaţi la canapea pentru a avea un pat și nici să-ți stringeţi lucrurile de pe masa de birou atașată de fața de dulap care ascunde patul.

 

Sistemul de paturi rabatabile și rafturile pe care le-au inventat creatorii de mobilier, sunt absolut ingenioase. Fiecare piesă se poziționează cum trebuie, iar cu doar cîteva mișcări, schimbaţi radical funcțiunea camerei dumneavoastră. În odaia adolescentului strîngerea patului nu este ataşată unui loc de ședere, astfel aveţi mereu o mică canapea sau o banchetă la îndemână.

În momentul coborîrii patului, beneficiaţi de un mare avantaj, şi anume acela în care nu trebuie să mutaţi canapeaua, facilitînd astfel efortul dvs. şi bucurîndu-vă de spaţiul salvat.

Tehnologiile înglobate în sistemele de rabatare și culisare sunt de ultimă oră, iar mobilierul este astfel gîndit să o manevraţi zilnic, ușor și pentru toată viața.

Totodată un pat rabatabil este soluţia perfectă în caz cînd avem rudele sau prieteni peste noapte şi nu dispunem de spaţiu suficient pentru amenajarea unei odăi pentru acestea. Eventual, există şi alte soluţii chiar dacă adesea ele sunt cam incomode, cum ar fi clasicul dormit al gazdelor pe podea, care îi lasă pe oaspeţi să se odihnească în patul confortabil şi pe canapeaua din sufragerie. Deci alegeţi soluţia optimă.

Astazi, producătorii de mobilier oferă o varietate imensă de modele perfect potrivite pentru situaţii de acest gen: canapele, paturi sau fotolii rabatabile, cu un design excepţional.