Comode potrivite pentru dormitoare şi living

 

Comodele sunt printre cele mai cunoscute piese de mobilier dintr-o casă, locul lor fiind, de cele mai multe ori, în dormitor sau odaia de living. O comodă potrivită pentru dumneavoastră, pentru hainele şi spaţiul disponibil înseamnă să nu mai pierdeţi timpul căutînd şosetele. Comodele comandate de la noi, au stiluri elegante, asortate cu dulapurile de haine, şi dimensiuni diferite, pentru a le putea folosi in dormitor, camera de living, oriunde în casă, chiar şi pe un hol îngust.

 Comodele fiind nu doar estetice vizual, dar şi foarte practice. În funcţie de cerinţele dumneavoastră, ele pot avea de la 3-5 sertare, destul de încăpătoare încît să satisfacă toate cerinţele de depozitare a lucrurilor. De asemenea, aceste piese de mobilier sunt stabile, rezistente şi puteţi opta pentru acestea atunci cînd doriţi ca ele să servească în calitate de suport pentru susţinerea altor lucruri, precum un televizor sau diferite accesorii, cum ar fi o veioză, fotografii, cărţi sau bijuterii.

Comodele sunt deasemenea foarte utile din punct de vedere al design-ului. Un model simplu, într-o singură culoare, poate fi transformat în felurite moduri, astfel încît să se integreze în decor. Design-ul comodei poate fi îmbunătăţit cu ideile descrise mai jos:

Vopseaua. Cu ajutorul unei singure culori sau a mai multor, comoda dvs. poate arăta destul de atractiv fiind viu colorată. Puteţi vopsi sertarele în culori diferite sau în tonuri de la deschis la închis sau invers ale aceleiaşi culori pentru a crea un efect în degrade.
-  Adăugaţi un şablon la vopsea. Folosindu-vă de acesta, puteţi realiza foarte uşor modele geometrice, astfel comoda este transformată într-un un element decorativ potrivit unui interior modern sau chiar retro, în funcţie de culorile alese, dar şi de formele şablonului.
- Tapetul este un alt finisaj ideal pentru decorul  unei comode. Şi în acest caz, sertarele sunt potrivite la rubrica de decorare. De exemplu, un model floral, aplicat fie pe toate sertarele, fie aleatoriu, transmite ideea de prospeţime, feminitate şi romantism.

Prin urmare, dacă vă plac detaliile, puteţi crea lucruri foarte deosebite, combinînd toate cele de mai sus. Aveţi nevoie doar de creativitate şi vă veţi bucura de o comodă pe cît se poate de personalizată.