Idei de amenajare a patului din dormitor in zona de la picioare

Daca planifici sa-ti amenajezi dormitorul, ia in consideratie si zona de la capatul patului. Amplasind in acel spatiu o consola sau o etajera poate sa-ti ofere un plus de depozitare, in acelasi timp si o decorare placuta a dormitorului.

 

Foloseste la maxim acest spatiu. Iar noi iti vom oferi careva idei de amenajare.

1.O canapea. Daca ai un pat mare si un dormitor spatios, o canapea ar fi un decor ideal pentru zona de la capatul patului. La fel daca dispui de spatiu, amplaseaza in fata canapelei o masuta de cafea si astfel vei crea o zona de conversatie. 

2.O banca. Fie tapitata sau din lemn, aceasta banca va oferi un spatiu de depozitare. Spre exemplu, ai putea sa o folosesti ca suport pentru cuvertura patului in fiecare seara, inainte de culcare. 

3.Masa sau consola. O masuta sau o consola va fi utila pentru a amplasa pe ea unele obiecte de décor sau cartile pe care le citesti in fiecare seara. Fii atent ca designul acestei mese sa se asorteze cu patul, dupa nuante si dupa inaltime. Fa fel poti sa o folosesti ca support pentru televizor.

4.Comoda cu sertare. O asemenea comoda iti va fi utila in amenajarea a diferitor piese sau obiecte, ca exemplu: ciorapii, lingerie intima, curelele, lingerie de pat, prosoapelor. 

5.Etajera. Fie ca o vei folosi  pentru carti sau pentu alte obiecte, ea iti va oferi atit spatiu de depozitare cit si un décor dormitorului. Daca esti pasionat de lectura, aceasta etajeta it va fi de mare folos. Romanele pe care le citesti iti va fi permanent la indemina.