Dormitoare elegante - confort si calitate

Dormitoarele sunt destinate relaxarii fizice si mentale, dar nimeni nu exclude faptul ca nu pot fi si elegente. Aşadar, noi va vom arăta 5 dormitoare elegante, care sunt încintătoare pentru ochi şi care arată ca şi cum ar fi şi foarte confortabile.



Simplitate, confort şi calitate


Două dintre cele mai importante caracteristici ale eleganţei, simplitatea şi calitatea lucrurilor pe care le folositi pentru a decora dormitorul au un cuvint important de spus în crearea imaginii de ansamblu. Este important ca orice detaliu să se poată regăsi intr-un alt obiect din cameră, aşa incit să existe o unitate estetică, iar calitatea obiectelor oferă acel aer distins de care este nevoie. Nu va rezumati la preţ atunci cind alegeti mobilierul şi accesoriile, ci verificati şi calitatea acestora – s-ar putea să va surprindă.


Despre pereţi şi ornamentele lor

Despre pereţi şi ornamentele lor, ar trebui să ştiti că puteti opta pentru orice culori şi orice tablou, aparţinind oricărui curent artistic sau oricărei perioade. Important este să ştiti ce alegeti: ori contrast puternic cu orice element din cameră, ori în perfect acord, aşa încit să pară că acel tablou nu poate arăta mai bine în niciun alt mod decât în dormitorul dumneavoastra.
Apoi, ginditi-va la culorile pereţilor şi tavanului din dormitor. Alegeti vopseluri de calitate, în culorile preferate şi luati în considerare şi culorile închise şi culorile intense.


Corpurile de iluminat

Bineînţeles, trebuie să alegeti cu grijă corpurile de iluminat. Este uşor să diminuati ideea de eleganţă cu un accesoriu neinspirat. Alegeti veioze, spoturi luminoase sau candelabre care să se potrivească bine în această cameră, chiar dacă nu se încadrează perfect ca stil: puteti amenaja dormitorul în stil minimalist şi să alegeti ca produs de iluminat luminări în sfeşnice sau candelabre, dar trebuie să le alegeti cu grijă.

Piese de mobilier suplimentare

Am stabilit deja: un dormitor, ca să se poată numi astfel, are nevoie de un pat. Apoi, este bine să aveti şifonierul aproape şi o noptieră, poate şi un scaun unde să va lasati hainele pe care le pregătiti pentru a doua zi sau pe care le-ati purtat, dar încă nu aveti
chef să le duci la locul lor.

 De asemenea, atractiv ar fi şi să aveti citeva fotolii acesorizate cu păturici şi pernuţe decorative unde să stati şi să cititi înainte de culcare sau poate chiar o banchetă, elegantă şi ea, unde să fie locul pentru un mic dejun.