Mai mult decit un dormitor

Camera ta poate fi mai mult decât un dormitor. Este posibil dacă va doriti o odaie multifuncţională, se poate amenaja.

-  Oferiti-i un rost spaţiului gol din camera dvs, nu o lăsati să fie doar un spaţiu unde mergi ca să dormiti. Sigur, este minunat să dormiti într-un pat confortabil şi într-o cameră care să nu fie supraaglomerată, dar acest lucru îl puteti face şi dacă adaugati puţină sare şi puţin piper camerei dvs – fă-o să fie camera ta, nu doar un dormitor.

 

- Alegeti o a doua funcţie.

 După ce va decideti că doriti mai mult de la această cameră, va trebui să începeti să va ginditi la ce veti face în plus aici: veti citi, veti picta, veti medita, veti face exerciţii, veti privi tv sau veti avea propriul colţ pentru şedinţă şi micul dejun? Bineînţeles, acestea sunt numai citeva sugestii, iar dvs  ştiti mai bine de ce anume aveti nevoie.

-Exploatati spaţiul disponibil.

  Unde aveti mai mult spaţiu? Într-un colţ, puteti aşeza un scaun pentru masaj sau o mică masuta unde să va pregătiti pentru culcare, în faţa patului,  aşezati o canapea unde să va aşezati pentru a păstra o poziţie corectă a spatelui cit timp priviti la televizor sau cind va pregătiti să iesiti în oraş, iar linga fereastra puteti amenaja colţul perfect pentru lectură.

-AlegetI modul potrivit pentru iluminare.

 Se recomanda de ales minimum două tipuri diferite de iluminare pentru fiecare cameră. Pentru dormitor este cu atit mai important, mai ales dacă îl împartiti cu cineva. Lingă pat, aveti nevoie de veioze.

De asemenea, este necesar un corp de iluminat central, care să ilumineze toată camera. Apoi, citeva spoturi luminoase, luminări sau o altă veioză lingă proaspătul loc amenajat.